Skip to content

Despre….

25/03/2014

Mereu mi-am dorit sa imi ajunga in mana o carte a bunelor maniere.Nu am avut inc ocazia ….dar niciodata nu este prea tarziu.

Insa, multumita internetului…mi citesc !Virtual!

Reguli de conduita

Felul în care stai asezat, mergi sau stai în picioare – toate lasa o mare impresie. O postura potrivita te pot face sa arati mai inalt si mai slab si, de asemenea, mai increzator si pozitiv.
Expresivitatea: ” materializarea” gandului pe fata. Este o forma de actiune. Vorbeste despre expresiile faciale, gesturi, mers, miscari ale bratelor. De aceea este important sa creem un echilibru al mintii care sa transmita o expresie frumoasa ai armonioasa a fetei.
Imbracamintea potrivita situatiei te face relaxat si isi da sentimentul ca esti piesa potrivita intr-un puzzle.
Mersul: trebuie sa fie caracterizat prin gratie si libertate. Nu trebuie sa fie prea incet sau prea repede, prea sacadat, sau fara un scop. Tine capul sus, spatele drept, si trage umerii in spate. Arcuirea spatelui nu a fost nicicand estetica. Denota neancrederea, delasarea si un caracter pesimist.
Conduita sociala: nu trebuie sa fim pe fuga niciodata. O doamn sau un domn nu trebuie sa alerge niciodata dupa un autobuz ci sa mearga; mai bine isi organizeaza timpul pentru a ajunge inainte cu cateva minute. Increderea in sine este o calitate care trebuie dezvoltata. Sarmul unui barbat ajuta siiîn viata personala dar, si intr-un mediu de afaceri.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: