Skip to content

Gmail

16/08/2013

    Citesc…”Daca folosesti Gmail, nu ai dreptul legitim la intimitate”,si ma gandesc, de ce oare ,apare asa , tocmai acum cand deja se stie ca de fapt, tot internetul si orice link accesat ,se stocheaza, si orice conversatie nu mai este privata!

De fapt….nimic nu mai este privat si nici nu  stiu daca a fost vreodata.Inainte erau ” securistii” , acum? ce nume au cei de azi?

Deci:”O instanta din Statele Unite a decis ca cei care folosesc Gmail nu trebuie sa se astepte sa le fie respectata intimitatea, relateaza Business Insider. Este vorba de o decizie luata intr-un proces intentat lui Google de cativa utilizatori ai serviciului sau de email care s-au revoltat in legatura cu chestiunea intimitatii.In cadrul procesului, avocatii gigantului IT au amintit de un precedent din anul 1979 cand s-a hotarat ca cei care cedeaza de buna voie informatii catre terti nu au dreptul sa le mai considere private.Faptul ca Google poate oricand accesa email-urile utilizatorilor este cunoscut si a fost admis public de fostul director executiv al companiei, intr-un interviu pentru canalul american de televiziune CNBC. „Daca ai ceva ce nu vrei ca lumea sa stie, poate ca, in primul rand, nu ar trebui sa povestesti despre el”, a spus Eric Schmidt, actualul presedinte executiv al companiei, in 2009.”

Yahoo are deseori probleme din cauza atacurilor si a celora care tot sparg conturi, servere , etc.Nici acesta nu este sigur i  nu a fost atat timp cat se stocheaza totul.

Nu am citit inca despre Skype….n-as crede ca acela este „safe”! Despre privat….nici curtea ta nu mai este privata…uneori nici locuinta ta nu mai are statut de privata!

Reclame

From → Cotidian, Hello

5 comentarii
 1. Te invit la un mic concurs pe blogul meu 🙂
  http://literestacojii.wordpress.com/2013/08/17/mic-concurs/

  • Multumesc pentru invitatie…am lipsit de acasa…am ajuns deja tarziu! 🙂

   • Multumesc pt participare 🙂

 2. Bine ai punctat, dragă tink3rbe11. Nimic nu mai este intim după ce ai scos din tine însuţi, din minte sau din sufletul tău, trăiri sau sentimente. Suntem atât de monitorizaţi încât nici nu ne putem da seama de unde ne pândeşte pericolul. De aceea e bine ca ceea ce vrem cu adevărat să fie intim să nu scoatem din noi.Să ştim numai noi şi Dumnezeu.
  O duminică minunată îţi doresc, draga mea! 🙂

 3. M.C. permalink

  Absolut nimic pe internet, oricât de bine „pazit” ar fi, nu e privat. Ca nu e accesibil orcui, asta e foarte adevărat. Dar acelora ce ştiu cu ce se mănâncă, nimic nu le e necunoscut în pânza asta mare de păianjen. 🙂
  Eu urăsc Yahoo! . Am folosit şi voi folosi Gmail atâta timp cât va fi disponibil. .Sper să nu i se întample ca lui Google Reader…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: