Skip to content

Clasa 0

23/01/2013

Discutam astazi cu o mamica, despre faptul ca mai este putin si incepe goana dosarelor pentru clasa 0 apoi pentru gradinite si camine.Si nici acum , eu, ca parinte nu stiu exact unde, ce si cum imi voi inscrie fetita pentru anul scolar 2013-2014.

Nu am inteles inca( cum nici alti parinti nu au inteles) de ce a trebuit sacrificat un ciclu de copii drept cobai, pentru a testa o posibila clasa 0 in incinta unei scoli.

Am stat si m-am intrebat ca un simplu om de rand fara prea multa scolire de grad inalt si fara prea multa psihologie in minte…cum au putut sa duca un copil de 5-6 ani , intr-o scoala in care sunt sute de elevi care alearga, injura si se comporta ….asa cum sunt educati, cum au pus intr-o toaleta in care se fumeaza si  cine stie ce se mai practica ,copii de 14 ani cu 5-6 ani.

Poate am eu mintea mai ingusta si sunt mai marginita si nu vad mai mult de o anumita limita dar…cati dintre cei care au aprobat legea(ma intreb) au avut un copil intr-o clasa 0?

Ca sa nu mai spun, despre parintii care nu au o bunica la pensie, sa stea zilnic sa duca acel copil  si sa-l aduca apoi peste 4 ore acasa.

Probabil este un subiect care a fost de actualitate ,dar eu….tot nu stiu ce se va intampla din toamna.Voi mai putea avea servici ? sau gratie mintilor divine va trebui sa ma multumesc cu  statul acasa.

Anunțuri
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: