Skip to content

Viata de zi cu zi

04/12/2010

Stresul si urmarile sale, nelinistea provocata de problemele cotidiene si nervozitatea reprezinta factori constanti specifici modului de viata actual.De multe ori stam si ne intrebam ce e viata? Viata care e atat de scumpa pe acest pamant.In ziua de azi toti vor bani,toti vor sa profite,toti vor sa se distreze,dar nimeni nu se gandeste ca sanatatea este mai presus de orice.Abia cand se imbolnavesc isi dau seama ca ar da orice sa fie sanatosi.Viata de zi cu zi ne supune in permanenta unui examen .
In viata nu totul este roz,asa cum pare..toti ascundem cate un sentiment in sufletul nostru..indiferent de statut,clasa sociala sau natie.Ne incarcam singuri cu poveri care mai de care mai greu de carat sau explicat ori rezolvat,desi sustinem cu tarie ca de fapt viata este grea in ziua de astazi si ca mai bine de atat nu ne putem descurca.Dar nici nu depunem mari eforturi pentru a o face mai usoara.

Anunțuri
3 comentarii
  1. spiridusa permalink

    cata dreptate ai; si ma regasesc pana la ultimul punct al postarii tale; gresesc atat de mult zi de zi si nu vreau sa schimb nimic, ma complac, m-am obisnuit asa si sunt prea lenesa sa mut un pion de pe tabla mea de sah.
    pentru fiecare exista cate un spiridus care sa-l traga de urechi, sa-l readuca cu picioarele pe pamant; sper sa il gasesc si eu pe al meu, cat mai curand!

  2. „In viata nu totul este roz,asa cum pare..” ai mare dreptate :*

    • Nimic…si totul trebuie luat asa cum vine si cum pare, orice tentativa de modificare nu va avea rezultatul scontat. >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: